viernes, 19 de octubre de 2018

NetService empresa de neteja en Maresme i Barcelona guardonat per col·laborar amb el programa LABORA

El guardó ha estat concedit per part de l'Ajuntament de Barcelona, Creu Vermella i entitats catalanes d'acció social a NetService empresa de neteja en Maresme i Barcelona per la seva implicaciò amb la ciutadania de la ciutat condal.


Des de NetService, empresa de neteja al Maresme i Barcelona, és una alegria rebre aquest guardó per participar al programa LABORA, que involucra tant a les institucions socials, a l´Ajuntament i al sector privat, per recolzar i facilitar la reincerció laboral de persones amb greus dificultats de trobar treball.

Durant aquests mesos, NetService ha acudit a aquesta borsa de treball per tractar d'oferir una sortida a treballadors, i oferir un lloc d'ocupació amb plena satisfacció per al servei de neteja com als seus nous empleats.

Què és el programa LABORA? 

El programa LABORA en el qual està involucrat NetService com a empresa de neteja al Maresme i Barcelona, tracta d'acostar persones amb dificultat d'entrada al mercat laboral amb empreses que busquen cobrir llocs de treball amb treballadors d'un perfil professional concret.

D'aquesta forma tant empresa com a treballador es veuen afavorits per una borsa de treball que s'adapta a la seva formació

Aquest tipus de programes, estan dissenyats elaborant una borsa d'empreses i empleats que tindran des del primer minut un seguiment individualitzat tant per a l'empresa de neteja, amb assessorament per part de les associacions com els propis empleats, els qui comptaven amb personal del programa amb un itinerari d'orientació i formació.

D'aquesta forma les persones incorporades al servei de neteja cumplien les característiques necessàries per complir amb les necessitats de l'empresa i aconseguir una plena satisfacció del programa.

Per conèixer més sobre el programa Labora i els seus avantatges visita la web.

Per posar-te en contacte amb NetService, empresa de neteja al Maresme i Barcelona

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Servicio de Limpieza de Final de Obras

Servicio de Limpieza de Final de Obras En este artículo hablaremos sobre los servicios de Limpieza de Final de Obras para partic...