viernes, 19 de octubre de 2018

Servei de neteja d’apartaments turístics: Idees i consells per a una bona feina.

Avui en dia cada cop més visitants opten per la opció dels apartaments turístics quan venen de vacances. No només a Barcelona, sino per tota la costa catalana, inclós El Maresme, prolifera aquest tipus de allotjament on els usuaris tenen una major llibertat i preus més asequibles que potser un hotel. Encara així, aquests usuaris esperen un servei de neteja de l’apartament amb uns estándars iguals que tindrien en qualsevol hotel o aparthotels. La neteja d’apartaments turístics requereix de una professionalitat igual que en qualsevol altra àmbit. Desde Net Service Maresme, on som especialistes en el sector de la neteja, et portem alguns consells per a poder realitzar aquest servei:

Fer la neteja de l’apartament és tan senzill com fer la neteja de casa o de l’habitació d’un hotel. Ademés d’obrir les finestres i ventilar l’apartament per treure males olors, seguirem amb tot el procediment com si fóssim a casa: retirar les tovalloles i llençols bruts, col.locar-ne de noves i fer els llits. 



Probablement, mentres fem la inspecció del pis i valorem la feina a fer, trobarem que el client s’ha oblidat alguna de les seves pertinences a l’apartament. Sempre és recomanable recollir-lo i deixar nota a l’encarregat, que pugui avisar els clients per establir una forma de devolució d’aquests objectes perduts. Això és un valor afegit que el client apreciarà i que molt probablement faci parlar be d’aquest apartament i vulgui repetir la seva experiencia al mateix lloc (i de pas, valori molt positivament el personal de neteja que ha fet el servei).

També en la neteja de l’apartament turístic ens haurem d’encarregar de la cuina i els banys, dos llocs importants i on els usuaris es fixen molt per la neteja. La cuina s’ha de revisar que tingui tots els estris nets, el cubell d’escombraries amb una bossa neta per utilitzar i sense males olors. També, deixar per les noves visites, si l’apartament en disposa, del pack de neteja de cortesia per a que puguin fer-ne ús en la seva estancia a casa.

La mateixa operació s’ha de fer al bany. A més de canviar les tovalloles, desinfectar el lavabo i reposar els rotllos de paper de vàter, deixarem els objectes de cortesia pertinents de sabons i gels. També utilitzarem tots els productes de lavabo necessari per a la correcta neteja del terra i desinfecció. La filosofia és sempre netejar el bany (i la resta de la casa, obviament) per a trobar un servei com el que voldríem nosaltres trobar quan anem de viatge. 



Per últim, és important revisar i netejar armaris i mobles, netejar els vidres i endreçar l’espai segons les ordres que tinguem del propietari. Aspirar el terra i fregar será la clau per a deixar un pis impecable i que faci goig de voler estar en ell per a les nostres vacances. Revisar tota la feina i deixar un espai net i apte pel client ha de ser essencial.

Si som propietaris d’un pis turístic, no sempre tindrem el temps per a poder gestionar la neteja del pis de forma correcta. Ja només la feina de gestionar el seu lloguer i la paperassa és una bona feina. És per això que el millor és confiar la feina a un èquip d’experts com Net Service Maresme, on tenim 30 anys d’experiència en el sector de la neteja a nivell de locals, empreses, llars privades i apartaments turístics entre altres. Posa’t en contacte amb nosaltres i deixa que la neteja del teu apartament estigui en les bones mans d’un èquip d’experts. La qualitat i transparència són els nostres valors amb un ferm compromís en la satisfacció final del client. T’esperem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Servicio de Limpieza de Final de Obras

Servicio de Limpieza de Final de Obras En este artículo hablaremos sobre los servicios de Limpieza de Final de Obras para partic...