lunes, 7 de enero de 2019

Neteja empreses i llars al nadal

Servei de neteja per a empreses i llars al nadal

Arriven les festes nadalen ques i tota la feina extra que comporta: decoració nadalenca, l’arbre del nadal, menjars entre els treballadors i regals. Tot això  comporta més residus i una neteja extra per a la oficina. Ademés, des de primera hora del matí i passant pels diferents moments de menjars, reunions i altres moments importants, les persones gairebé fan més vida a l'oficina que al seu propi habitatge. Tot això pots tenir-ho solucionat de forma sencilla amb un servei de neteja per a empreses com el que ofereix NetService Maresme, sempre adaptat al client i segons les seves necessitats i horaris. 

Servei de neteja d'oficines Quan es fa ús d’un espai de manera diària, com l’oficina, on passem una mitjana de 9 hores diàries, el lloc ha de tenir un mínim de neteja i ordre per assegurar que els empleats treballen a gust i sense problemes, seguint així les normes d’higiene i seguretat. Per aquest motiu, en aquest article hem seleccionat una sèrie de consells que ajudaran a complir amb els nivells d'higiene i assegurar el bon ambient a l'oficina avalat sempre per un bon servei de neteja per a empreses.

Un servei de neteja per a empreses sap conciliar la neteja amb l’horari laboral, que no influeixi en cap dels empleats per evitar que es perdin hores de treball. Netejar una oficina és molt més senzill si es compta amb l'espai necessari per a això. El procés serà molt més ràpid i d'aquesta manera, no es influeix en el rendiment dels empleats. El més adequat serà fer la neteja a última hora del dia per poder netejar tota la brutícia que s'hagi acumulat i no interferir en cap dels treballadors o be a primera hora del dia, sempre segons les característiques de cada empresa i la seva activitat. 

Com a empresa de neteja t’aconsellem anar amb compte amb la neteja de els articles tecnològics d'una oficina ja que requereixen d'una neteja específica i especial. Les pantalles dels ordinadors o pantalles de televisors són molt sensibles al tacte i necessiten que es netegin amb productes determinats. Així, aquests articles s'han de netejar amb un drap pràcticament sec o molt poc humit amb algun producte que no sigui perjudicial. Per exemple, aconsellem utilitzar l'alcohol isopropílic desodorizat -que també és conegut com isopropanol o IPA- ja que s'utilitza com un netejador genèric desinfectant per a llocs i elements sensibles.


Per últim, un bon servei de neteja per a empreses és expert en realitzar la neteja de l'oficina utilitzant productes de neteja d'acord amb els paràmetres de sanitat i que no siguin perjudicials per a la salut dels propis empleats. Recomanem utilitzar el bicarbonat sòdic en pols per eliminar olors en catifes i tapisseries, netejar materials delicats i reduir el possible olor en galledes d'escombraries. En conclusió, mantenir l'oficina en un bon estat és molt important per mantenir la conciliació laboral i que els empleats treballin a gust i en nivells d'òptims d'higiene. 



Servei de neteja d'oficines
L’objectiu fonamental de una bona empresa de neteja com NetService Maresme per exemple, és cobrir les necessitats específiques de cadascun dels clients, sent la seva satisfacció el seu principal objectiu. Per a això, NetService Maresme té una infraestructura empresarial molt desenvolupada, en la qual el contacte directe amb tots els clients és la màxima prioritat. Per això, cal posseir un gran coneixement tant del servei que es realitza com de les necessitats que puguin sorgir en qualsevol moment, adaptant al client cadascuna de les feines que es realitzen.
Al Nadal i amb la oficina ben neta sempre és bo confiar en una empresa que et doni un bon servei de neteja per a empreses com NetService Maresme, on personalitzen cada client per a donar el millor servei. Confiar en un professional és tenir un bon nadal.
 



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Servicio de Limpieza de Final de Obras

Servicio de Limpieza de Final de Obras En este artículo hablaremos sobre los servicios de Limpieza de Final de Obras para partic...