martes, 13 de noviembre de 2018

Neteja de grafittis: Consells i recomanacions.

Els grafittis o pintades són quelcom molt habitual avui dia, un mal de cap per petits negocis,  comunitat de veins, institucions públiques i empreses privades. Encara que moltes vegades pot ser art, d’altres son pintades que embruten les nostres parets sense un fi artístic. La necessitat de neteja de graffitis és cada vegada més habitual en grans i petites ciutats i pobles de la nostra comarca del Maresme.

Neteja de graffitis al Maresme

Confiar en una empresa de serveis de neteja amb experiència com NetService Maresme és sinònim de tenir la teva comunitat de veïns o empresa neta i polida, també de les pintades a les parets i la neteja de graffitis que trenquen l’estètica de la teva façana. En edificis privats és la necessitat dels propietaris de mantenir el seu bloc de pisos amb una imatge neta. O bé si ets un petit empresari, que les teves persianes i façana tingui la imatge corporativa que desitges amb els colors que vols, sense pintades. Confiar en nosaltres significa confiar en una empresa que coneix be com fer la neteja de graffitis al Maresme i la neteja d’edificis de forma professional.



Els graffitis generalment es fan amb un spray de pintura o rotuladors especials pel qual la neteja s’ha de realitzar tenint en compte que els productes emprats són molt agressius i poden causar desperfectes a la superfície a netejar si no es fa amb cura i coneixent les diferents tècniques per fer-ho. Per aixó és important comptar sempre amb una empresa especialitzada en serveis integrals de neteja i de neteja de graffitis, per aconseguir un servei professional i un acabat perfecte a la feina a realitzar.

Et donem desde NetService Maresme alguns consells per la neteja de graffitis a la teva comunitat o petit negoci.


 Alguns consells per la neteja de graffitis per NetService Maresme

  1. Neteja de graffitis amb productes específics. A moltes botigues de drogueria en venen productes específics que t’ajudaran a netejar la pintura ocasionada pels sprais de graffitis. Llegeix be les instruccions a l’hora d’aplicar-lo.
  2. Emprar una mescla d’aigua i amoniac. Aquest tipus de neteja és costosa i necessites ademés emprar un fregall de vidre. Recorda ademés que l’amoniac és un producte fort i que es recomana usar mascarilles quan netejes amb ell.
  3. Sabó i vinagre. Si amb el mètode anterior no funcionés, pots incloure sabó i una mica de vinagre. Aquesta mescla s’ha de fer sempre amb aigua tèbia. Ajuda’t amb un fregall i frega fort sobe el dibuix. Conseguirás netejar-lo a fons.
  4. Neteja de graffitis amb alcohol. A la mescla que hem mencionat a l’apartat 2, et recomanem amoniac amb aigua tèbia i alcohol pur. Les taques desapareixeran totalment una vegada netegem fort sobre elles.
  5. Sorra de sílice. Si pots fer-te amb una mànega a pressió resultaria molt eficaç aplicar sobre el graffiti aigua barrejada amb sorra de sílice. D’aquesta forma aconseguiràs erosionar la pintura. També és un mètode eficaç ja que només afecta a la pintura realitzada amb sprai, però no a la resta de la superfície en el qual es neteja.
  6. Pintura. És el sistema més antic i pràctic. És pintar directament sobre la superfície del graffiti directament, de manera que tapis la pintada amb una altra pintura més forta. Per tant ha de ser una pintura fosca i espessa. Recorda aplicar diverses mans per aconseguir tapa completament la pintada.
  

Neteja de graffitis al Maresme
Per a la bona cura i neteja d’edificis i neteja de graffitis aquests són alguns dels consells més ultilitzats. Recorda que a l’hora de netejar tu mateix els grafittis, primer s’ha de netejar les parets brutes amb aigua, sabó i un raspall o fregall. Si la paret afectada és pedra o maó, has d’aplicar un dissolvent, deixant-lo actuar el temps recomanat. S’ha de ser molt pacient amb aquest tipus de superficies.També et recomanem que usis una vaporeta si en disposes, ja que per eliminar les restes de sabó i bruticia és el més eficaç gràcies al vapor a pressió.

Encara així, la neteja de graffitis i la neteja d’edificis no és una feina ràpida i generalment s’ha d’invertir hores per aconseguir una neteja eficaç. Recorda que NetService Maresme, amb més de trenta anys d’experiència, et pot donar un servei integral de neteja per a la teva empresa o comunitat, adaptant-se als clients i amb preus molts competitius. Descobreix tot el que NetService Maresme por netejar per tu

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Servicio de Limpieza de Final de Obras

Servicio de Limpieza de Final de Obras En este artículo hablaremos sobre los servicios de Limpieza de Final de Obras para partic...